Biz onları covidden önce de biliyoruz. Yeni bir şey değil. Eşim hamileyken bir üniversite hastanesine tetkik için gitmiştik. Özel hastaneden yönlendirdiler de gittik. Corona zamanı olduğu için ben hastaneye girmedim. Bize şunu kontrol edecekler denmişti. Biz de aynen bu şekilde ilettik. Eşime dosyanız tok mu sizin denmiş. Eşim de dosyaya hakim. Dosya arabada kaldı ama bu konuyla ilgili bir şey yok içinde demiş. Yanyana 5 doktor almışlar benim hanımı karşılarına her biri ayrı ayrı azarlamış ama döne döne azarlamışlar. Hanım geldi dosyayı almaya (beni çağırmasına izin vermemişler, ceza olsunmuş kendi alsınmış dosyayı) yüzü bi karış. Odayı basmaya kalktım. Hanımda panik atak gibi bişi var. Yalvarır gibi baktı, durdum. Hamile bir kadını azarlamak doktora serbest ama halktan biri bişi dedi mi doktora şiddet oluyor. Allah kimseyi böyle doktorlara muhtaç bırakmasın. Tez zamanda nesilleri tükenir inşallah.
O gün eşim engel olmasaydı haberlik olurduk herhalde. Diş göstermeyince kendilerini kral/tanrı sanıyorlar.
Gönül verip hizmet eden tüm güzel doktorları da tenzih ediyorum. Allah onlardan razı olsun.