İstediğiniz kadar şikayet edin. Kimse şikayete net bir yaptırım uygulanıyor. Zaten böyle bir durumda hasta hakları denen sadece AÖF mezunlarına veya o bölüm neyse oraya sadece istihdam ve işsizlik sayısını az göstermek için yapılmış yer saçma sapan bilgi veriyor. NEYSE..
Hemşireler ve doktorlar günde 50.000 hastaya bakması sebebiyle psikolojileri hasta gibi olmuyor. Maalesef çok ciddi bir sorun olmadığı sürece her hastalık sıradan geliyor ki vefat eden hastayı bile bazen hasta yakınlarına öyle sıradan bir şekilde söylüyorlar ki bu yüzden sırtında sandalye kırılıyor. Aslında doktor hemşire günde 10dan fazla ölüm görmesi için sıradanlaşırken hasta yakınlarının duygusallığını gibi unutuyor..
Sonuç olarak muhtemelen yapmayacaksınız ama 184ü arayıp şikayet kaydı açım, İstanbul İl sağlığa gidip dilekçe bırakın, hastahaneye dilekçe bırakın, cimere şikayetinizi net anlaşılır şekilde yazım.. eğer hızınızı alamazsanız da savcılığa suç duyurusunda bulunun..
Ben 184, il sağlık ve cimere uzun uzun yazdım. Hiç bir sonuç alamadım. Savcılığa gitmedim çünkü bıktım. Ama uğraşacağım derseniz bu şekilde uğraşabilirsiniz.
ama net bir sonuç veya yaptırım yok. Sağlık bakanlığı üstüne gitmiyor.