Geçtiğimiz günlerde annemin MR randevusu vardı hastaneye gittik fakat annemin astım rahatsızlığı ve klostrofobisi olduğundan öncesinde çekim yapacak olan bayan görevliyi bilgilendirdik tamam endişe edilecek bir durum yok biz sürekli kontrol edeceğiz dediler. Ardından babam ile birlikte bizi dışarıya aldılar. Biz dışarıda beklerken annem cihaz içerisinde kafa kısmını vidalamışlardı paniklemiş ve bacaklarını falan kımıldatmış gören olmamış. En son annem ağzındaki maskeyi çıkartmış kelime-i şehadet getirmeye başlamış o kadar ki durum vahimmiş ve halen gören yok! En son genç bir erkek görevli geliyor görüyor hemen cihazı durdurup çıkartıyorlar. Annem cihazdan çıktı ama hüngür hüngür ağlıyordu nefes almakta güçlük çekiyordu. Bağırdım çağırdım baya bayan görevliye bakındım ortalıkta yoktu. Bayan görevli vardı daha yeni burada dedim o yemeğe gitti dediler. Ve o bayan görevli yemekteyken orası boş kalmış. Öyle mi? Yemekten gelmesini bekledim. Sağlık Bakanlığı şikayet hattını aradım. Hastane polisini yönlendirdiler yanımıza. Hastane polisi bayan görevliyi ve bizi alıp ifademizi almaya götürdü. 2 gün sonra sağlık bakanlığı tarafından arandık ve görevli bayanın uzaklaştırma aldığı söylendi. Konunun takipçisi olduk ve gerçekten gerekeni yapmışlar.