Yaklaşık 3 aydır kullandığım kripto borsası Bitay...Deneyimlerimden bahsedeceğim.
Şu sıralar çoğu kişiye ödeme yapmıyor tonlarca şikayet var ödeme yapılmadığına dair. Müşteri hizmetlerine ulaşılması neredeyse imkansız. Arıyoruz ya sizi 2 saat içinde arayacağız diyip direkt suratınıza kapatıyorlar yada 1 saat bekliyorsun sıranın sana gelmesini ama sıra sana gelmeden kapanıyor. Bazen müşteri hizmetleri bilerek tam siz ilk sıradayken 50 dk beklemiş sıra size gelmişken kapatıyor. Müşteri hizmetlerine ulaşsanız bile otomatik ödeme sistemlerinde sorun olduğunu manuel olarak ödemelerin gerçekleştiğini söyleyerek finans birimine ileteceğiz yatıracaklar diyip geçiştiriyorlar. Yani anlayacağınız o da bir çözüm değil. Mail atıyorsunuz maillerde de cevap gelmiyor gelirse de ilgili birime ilettik diyorlar. Anlaşılan asıl işi yapandan çok iletici çalışıyor bu firmada.(!) Konu para yatırma olunca sistemlerinde sorun olmuyor trink direkt düşüyor hesabınıza para. Hadi yatırdığınız parayı da geçtim kazandığınız para olunca da hesabınızı hemen incelemeye alıyorlar siz bu kadar kazanamazsınız bişi yapmışsınızdır der gibi utanmasalar vatan haini diyecekler... Para kazandığınızda sistemlerinde sorun oluşmuş olabilir ama siz para kaybedince eee oynadınız kaybettiniz diyorlar. Sistemleri bazen aşırı derecede yavaşlıyor verdiğiniz emri iptal edemiyorsunuz özellikle marketten alım emri verdiyseniz vay halinize çok uç bucak bir fiyattan aldırıyor size ve limitten emir verseniz bile iptalde edemiyorsunuz. Ben açıkcası bu sistemi kimseye önermem 3 aylık deneyimim pek olumlu olmadı. Paramın bir kısmını çekebildim ancak içerde hala param var. Kurtarmaya çalışıyorum. Benim gibi parasını çekmeye çalışan bir sürü kişi var. Umarım bu yazdıklarım yeni başlayacaklar için bir kurtuluş yolu olur. Yorumlara da yok bilinmedik borsaya ne giriyorsunuz gibi şeyler yazmayın. Ben olanları aktarıyorum başka canlar yanmasın diye.