metin_nn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabii hocam çok memnun olurum saygılar.

Öncelikle video süresini kendiniz ayarlayabilirsiniz saniye bazlı, fakat süre arttıkça video oluşturma süreside buna göre değişim göstermektedir. İçerde ki render süresi uzuyor haliyle, Ama indirilen videolar bire bir, youtube algoritması için uygun yapıdadır. Ek olarak bu sistemin youtube otomatik olarak gönderilmesi sürecini işledim hatta kodlamasını da tamamladım fakat youtube algoritması gereğince api kullanımında uzak sunucudan video yüklemesine malesef müsade etmiyor.

Ancak izin alabilmek için uygulamanızın onaylı olması gerekiyor ki, malesef ilgili sistemlerin onaylanması da mümkün değil.

Yani aslında bu sistemin asıl amacı, içeriklerin videoya dönüştürülmesi talep halinde istediğiniz mecralara yükleme yapabilmeniz.

Alternatif sosyal platformlara yüklenmesi şeklinde çalışmaları da şuan için sürdürmekteyim, tamamlanması halinde buradan ilan etmiş olurum

Teşekkür ederim hocam saygılar
teşekkür ederim hocam tebrik ederim kullanmak istiyorum yani hem yazdığınız makale için de video eklemiş hemde youtube vs platformalara yükleme yapmak istemekteyim işlemleriniz bitince direk iletişime geçerseniz almak isterim