En önemli kaynak evrak dediğiniz banka dekontları ise bende de var o kaynak ama kabul görmüyor . Bakalım yargıya taşıyacağım 0 gider ile nasıl iş olacak . Evrak değil de kanaat uyanmamıştır diye açıklaması var vergi dairesinin maalesef kanaat üzerinden yürüyoruz , Yada dayı lazım her kurumda olduğu gibi
turkeylegend adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Estağfurullah sohbet ediyoruz burda.
Hocam aylık 100-200 lira kazanana vergi çıkmamıştır heralde şimdiye kadar. Bağkur diyorsunuz ben sirketimi açarken bağkur ödemedim 1.5 sene kadar. Bağkur mecburi birşey değildir sonradan Kendi rizamla yatırdım istesem yine yatirmazdim bir cezasi yok. Şirketi ilk açtığımda ilk mühasebe islerinide kendim yaparım dedim daha sonra cok ucuza bir muhasebeci buldum yeniydi diye aylık 100 lira + damga falan şirketin bana maliyeti 200 lira bile olmadı.
Zaten eğer böyle girişken olmassa insan babasından şirket kalmasıni beklesin bence

Hocam öncelikle geçmiş olsun umarım bir an önce kurtulursunuz. Başkaları okumak isterse bağkur konusunu falan üstte yazdım. Şimdi siz orda kuzeninizden 15k para almışsınız mantık olarak devletin bunu kazanç ile görmesi inanılmaz doğal. Devletin belli bir politikası var kişiye göre yasa çıkmaz ki, devlette en önemli kaynak evraktir varsa resmi evrakınız kralı önünüzde duramaz.