Delos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@basoglanh;
Öncelikle ücret beklemeden paylaşım yaptığınız için teşekkür ederim, işin gücün rast gitsin.
Hocam, normal ev interneti ile demişsiniz, temiz mobil ip daha sağlam olmaz mı? Gerçekten ev interneti ile mi giriş yapıyorsunuz ana hesaplara? Chrome içinde sağlam değil diyorlar forumda genelde, portable chrome mu tavsiye ediyorsunuz? cookie editor kısmı tam olarak nasıl yapılmalı?

Ayni anda ayni ip ile 3-4 tane ana hesabım açık oluyor cogu zaman. Evet bildiğiniz ttnet ile. Mobil ip sadece kendim insta BM olusturacagim zamanlar kullanıyorum.
Chrome neden saglam değilmiş? Kim demiş?
Kullanıcıyı temiz tarayiciya ekleyin. Aldiginiz ana hesabi ekledikten sonra gidip 2fa acin, açarken checkpointe düşecek bu işlemin sizin tarayıcınızda olmasi avantaj. Yoksa sağdan soldan aldiginiz 2fa ekli olanların bir gr avantajı yok. Bakın bu yazdıklarımı öyle birkac hesapta degil 100 üzerinde hesapta gözlemledim.
Hesabın düzgün ve kaliteli bir hesap olduğundan emin olsanız dahi kendi tarayıcınıza ekleyip, 2fa alıp o anda checkpointe düşürüp mail ile checkpointi kaldırıp daha sonra kurtarma kodlarınıda alıp birkaç gün tarayıcınıda bekletirseniz tadından yenmez.
Cookie editör yazıp googleda çıkan ilk siradakini indirin. (link) Bazı zamanlar lazim olacak. Bunu kendiniz cozumleyeceksiniz zaten.

Kullanicilar bu sekilde ekli.