flatcastradyo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Binance borsasi hirsiz bir borsadir kimseye tavsiye etmem gelecegin yeni tosuncugu olacak . Bugun sizden paranizin yarisini alsa hicbir hak talep edemessiniz musteri hizmetleri dahi hicbir soruna cevap vermiyor. Benim 300 euromu caldilar hakkimi helal etmiyorum.
Globalde en iyisi binance, Türkiyede paribu en önde gösteriliyor ama dünya kadar kişi battı ani iniş çıkışlarda satımı kapatıyorlar. Zaten o saatlerde twitter'da 1. sıraya düşüyor herkes şikayetçi. Binancede sistem hatasının %0,00001 olacağını düşünüyorum. Geçenlerde bir arkadaş hatalı cüzdana para göndermiş onun derdindeydi. Ee bu adamlar napsınlar? Alım satım işlemlerinde bazı detaylar var. Mesela kaldıraç olayı aynı kripto türünde yanında x5 yazanlar var onlara girersen paran anında yükselip düşebilir. Veya standart alım satımda ilk çıkan seçenek limit ama buradan satmak çok daha fazla komisyon gitmesine neden oluyor. Bunun yerine stop limit ile alım satım yapmak gerekiyor. Bunun gibi onlarca ince detay var. Eğer ki global'a güvenmiyorsanız binancetr'ye girin Türkiyede bir şirket olduğu için şikayet durumunda her türlü destek vermek zorundalar.