paskevich adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı şeyleri anlayamıyorum gerçekten, Üniversite mezunuyum, Yaşım 35 ve uzun süredir İşsizim. Bakmakla yükümlü olduğum bir Ailem de var.. Şu anda da günübirlik işler ( Kamyon indirme, nakliye, Bulaşıkcılık ) ve editörlük gibi ek işlerle geçimimi sağlamaya çalışıyorum ve günlüğüm 50 TL. Forumdaki konuların yarısı kripto para başlığı ve benim 1 ayda kazanamadığım parayı 1-2 saat içinde kazandığını belirten mesajlarla karşılaşıyorum. Olmaz demiyorum, olabilir ama bu kadar kolay gelen bir paranın sürekli akış içinde olabileceğini nasıl düşünüyorsunuz. Kolay gelen, kolay gider bu kadar basit. İddia da zaten hiç anlam veremiyorum hani tamam kripto da analiz manaliz falan filan bişiler varda, İddia denilen şey de Kaderinizi bir topa nasıl bağlayabiliyorsunuz ki.. Ya ben çağın çok gerisinde kalıp fosilleştim ya da harbiden hayatta para kazanmak çok kolaylaştı...

Neyse; Sana da tavsiyem kardeşim; Haramdan uzak dur, İnan bana 20 TL alın teri ile kazandığın helal para haram yoldan gelen binlerce liradan daha kıymetlidir. Kaybettiklerini değil sahip olduklarını düşün ( Hayatın, sağlığın, Ailen, Yürüyebilmen, görebilmen, düşünebilmen...) Allah tez zamanda bu beladan kurtulmayı nasip etsin...
Yanlış anlamazsınız umarım .Konu dışı ama mesajınıza istinaden yazıyorum. Makale yazıyorsanız eğer benim siteme makale talebim olacak. Aslında aciliyeti yok ama ek işinize benim de ufak bir katkım olsun istedim mesajı okuyunca.Ayrıca siteme de faydası olur tabi.İlgilenirseniz dönüş yapabilirsiniz.İyi forumlar.

@Kaan1623; bir an önce bu iddaa bağımlılığınızdan kurtulman dileğiyle .Allah yardımcınız olsun.