Bozok24 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekrardan merhaba arkadaşlar,
Konudan rahatsız olan arkadaşlar var, gerek buradan yazan gerekse özel mesaj atan... Bende onların dediği gibi paylaşımlarıma devam ediyorum. Açtığım konuda kendi yatırımımı ve buradan gelen geliri belgeleri ile paylaşıyorum. Yazılanlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi hesabını yapsın ve ona göre sektörü değerlendirsin. Ben sektöre girdiğimden beri patlamadı, benim şahsi görüşüm patlamayacak ta. Ama bu yazdıklarımı yatırım tavsiyesi olarak algılamayın lütfen.

Yöneticilerin ve borsa sahibinin söylediğine göre paramız 10 gün içinde 3 global borsada yayınlanacak. Mevcut durumda zaten Hotbit borsasında yayınlanıyor. (sadece etherıum paritesinde) . Gireceği borsalarda tether olarak ta yayınlanacağı söyleniyor. Gireceği borsalar ; Probit, Upbit, Cointiger... Bu 3 borsada yayınlanma aşamasında yeni bir kampanya yapıldı. Bu kampanya 10 gün sürecek ve daha fazla hediye coin veriyor. Aşağıya koyuyorum, kontrolünü yapabilirsiniz. Eğer girme düşüncesi olan arkadaşlar varsa değerlendirebilirler. Sitenin sık sık bakıma girdiğinden dolayı şikayetçi olanlar var. Bunu da şöyle özetleyelim; Borsa ilk başlarda az kullanıcısı olan bir borsaydı. Zamanla kullanıcı sayısının artması ve sistemin kaldırmaması üzerine altyapı değişiklikleri yapıldı. Bunlar bazen planlı yapılan çalışmalardı, bazen de ansızın sistemin gitmesi şeklindeydi. Ama borsa kapanınca zaten sürekli muhatap bulabildiğimiz için yaşanan sorun, açılma süreci, ne gibi değişikliklerin yapıldığı da söyleniyor.

Yahu dostum sen kazanıyorsun tamam. Her gün yeni gelenler eskilere kazandırıyor. Er geç patlayacak bu sistem bunu anlamayacak ne var?