Hocam çok basit bir site gibi geldi bana. API veya premium alayım dedim o sayfaya ulaşmak bile karmaşık, ayrıca karmaşık olan taradığı URL leri sitenin kendi içinde kopya içerik kontrolü yapıyor, ben başka sitelerde var mı içeriğim onu arıyorum aslında.
kopyakontrol.com
sahibi de forumda hatta.
Bu çok iyiymiş denedim fakat web sitesini komple denetleyip API üzerinden json vermesi gerekiyor arkadaş kim bilmiyorum ama, web sitesini diğer sitelerle karşılaştırabileceğimiz bir seçenek varsa çok güzel bu, çünkü içerikler makale tarzı değil de 300-400 kelimelik açıklama tarzında ve rakip sitelerde var mı bu içerikler ona bakacağım aslında, tek tek yazı ile çok zorlar 200 bin civarı içerik var çünkü.
Valla tezler için intihal programı kullanılıyor o işinizi görebilir. turnitin.com du sanırım bizim kullandığımız.
Bu da zahmetli hocam tam aradığım şey değil, ilginize teşekkürler yine de.
Ücretsiz bunlar, ancak 3 sitede eş zamanlı olarak kontrol ettiğimde hiçbir sıkıntı yaşamıyorum, buyrunuz.
Bunlar da çok dümdüz siteler hocam, makale kontrolü için falan evet ama bir web sitesinin içeriğini kontrol edemiyor sistem tam anlamıyla ve kaynakta ne görüyorsa direkt alıyor, HTML ayrıştırma yok yani.