Dogecoin kesinlikle yüklü yatırım yapılıp uzun vade güvenilecek bir proje olmamakla beraber bana kalırsa her traderin bu işle uğraşan adamın cüzdanında belirli miktar bulunması gerekli diye düşünüyorum.
Şahsen en başından beri 200$ lık yatırımım vardı tamamen atıp öylesıne unutmustum hani pump yer birşey olur diye kıyıda köşede 20x den fazla oldu karlar aldım tekrar sattım dünya para kazandırdı kaybetsem nolurdu giden 200$ oda 0$ olacak değil ya 100$ olurdu 80$ olurdu 120$ kaybederdim Bu şekilde cüzdanlarda cok ufak meblalar bulunmalı gerekli diye düşünüyorum.
Elon musk twit attıktan sonra satıp aradan 3-5 gün geçip alip tekrar yeni tweet yada yeni pump bekleyip tekrar satıp para kazanmak üstelik 200$ ile kimseye zarar vermez.
Bütçen yoktur 100$ ile dene oda yoksa 50$ dene yani hiçbir şey kaybetmemekle beraber çok şey kazandım.
Bu arada doge coini falan savunmuyorum shit coinlerin allahıdır. En güvenilmez koindir.Yarın ne olacağı belli olmaz
Ben bu işlemlere başladığımda USDT ( dolar ) 6.50 civarından almaya başlamıştım. Birde şuan ki dolarımı TL çevirince %20'den fazla kazanıyorsum.TL ile işlem yapmayın mutlaka USDT ile işlem yapın paranız her zaman dolarda dursun.
1000₺ atıp 10000₺ alma 100$ at 500$ kazan rakamlar hep dolar olsun.