Konumu sildim diye bu işi mi yapmıyorum sanıyorsun hocam, "tüm oslar, tüm paneller, tüm sistemler" mottosuyla ilerliyorum ve cidden de piyasada yaygın kullanılan her sistemde büyük tecrübem var.
Ben Sunucu/Sistem Yöneticiliğini part-time değil tam zamanlı iş olarak yapıyorum, yoksa 100TL demene takılmazdım ama ben değil bu forumdaki bir sürü arkadaş ileride bu fiyatları teklif olarak duyacaklar ve bu işin hakkı bu ücret kesinlikle değil.
Senin dediğine göre cpanel ve plesk panel saatleri alan işlem o zaman min 2000 TL gibi ücret çıkması lazım. Yapılan işlemler tek seferlik olduğu için fiyat idealdir. ", tecrübe+bilgi+emek " demişsin. Bunun çokta bir emeklik durumu yok. Virtualizor ekibi bu işlemi ücretsiz yapıyor.Çok uğraşıp araştırsan birkaç saatte çözülecek. O yüzden bana gelip ticareti öğretmek yerine insan gibi özelden yada whatsapp gibi platformdan yazsaydın konumun altına boş yapmsaydın bende seni anlayışla karşılar tartışır durumu çözerdik.
Bir daha benim konularıma yorum yapmamanı rica ediyorum. Bu ramazan ayında ikimizde üzülmeyelim