Geçmiş olsun Allah şifa versin
Geçmiş olsun, umarım tez vakitte sağlığınıza kavuşursunuz.
Geçmiş olsun Allah şifa versin tüm hastalara. asla bir öneri değildir, sorumluluk almayarak kendi sürecimi anlatayım.
SMA hastasıyım ve ciğerimin biri neredeyse yok. yakalanırsam kurtulamam diyordum. yakalandım. ama normal gripten bile hafif geçirdim. Peki neler yaptım?
Eczanede satılan C ve D vitaminlerinden kullandım öncesinde ve yakalanınca (suya atılanlardan ve mor renkli olan kara mürver mi ne) 2-3 günde bir içtim bir bardak suyla.
Pastil aldım phytorelief ismi. içinde zencefil zerdeçal ve nar kabuğu var. ciğerlere iyi geliyormuş. günde 1 veya 2 günde bir aldım onlardan.
ve en önemlisi. bir sürahiye su doldurup içine limon sıktım ve limon dilimleri attım. normal su yerine hep onu içtim. kan sulandırmaya yarıyormuş sanırım. pıhtılaşmayı önlemek için.
Kesinlikle kimseye iç veya içme demem ama ben korona için verilen ilaçları kullanmadım. babam kullandı o biraz ağır geçirdi ama bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir.
ayda 1 dilim elma, yarım portakal bile yemeyen ben, neredeyse hergün yedim d vitaminli meyvelerden.
sarımsak yedim bol bol. hemde aşırı fazla. diri diri çiğnedim nerdeyse her gün. tansiyon çıkardı biraz (veya düşürdü, hep karıştırıyorum bunu) ama tuzlu ayranla çözdüm o işi.
bol sıvı tüketin. iştahsızlığa aldırış etmeden yemek yeyin. çorbaya limon ve sarımsak ezip atın mümkün oldukça.
sonuç olarak atlattım. bu süreçte biraz bel ve kalça ağrısı, bir kaç gün ateş (maksimum 39), baş ve göz çukurları ağrısı yaşadım. geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun hocam hafif atlatırsınız inşallah bol bol meyve tüketin geçmiş olsun
Geçmiş olsun, ben oksijende durdum 4-5 gün.
Geçmiş olsun hocam. Bende atlattım 6. kez test oldum hepsi pozitif çıktı. İlk 10 gün kötüydü. 10 gün sonrasında iyiydim ama testler hep pozitif çıkınca bıktım gidip doktordan bulaşma riski yoktu diye yazı aldım.
Sizede çok geçmiş olsun hocam. Nasıl pozitif her seferinde, subhanallah. Hayatınızda hep pozitif ve güzel geçer inşallah. Sağlıklı günler dilerim.
Allah şifa versin. Ülkemize ve islam alemine ...
Kıymetli arkadaşlar dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hepinize sağlıklı günler dilerim.