Yazdıklarımı geri getiremedim. Çok kısa, atasözü gibi gidelim.

Dönüp, reddedilen ürünlerine bakınız, attığım resimlere, kurgu, yapı olarak benzer resim var mı?

Ya da bir kaç tane reddedilen ürün resmi atınız canlı canlı inceleyelim beraber.

Son iki resme bakınız. Bu iki resim Trendyol'dan geçmez,geçemez. İki şarta bağlıdır.

1. Ürün onaylayan kişi, işini önemsemeyip, sizin gibi 1 aydan beri çile çeken birini görüp onaylamıştır. Ki bu durumla ilgilenmiyoruz.
2. Bu iki resim de, bir ürünün ana resmi, 1. resmi olamaz. Ama ikinci resmi olabilir.

Şimdi soruyorum : Ben resim olarak aktardığım bu ürünlerin, niteliğine, şekline, şemaline bakarak mı konuştum?

.

Kişiseye özel ürün, ibaresinden ne anlıyorsunuz, ve bu tür ürünlerin satışı yasak, ben bunları satacağım derken gık çıkmadı da neden uğraşıp duruyorum diye söyleniyorsunuz. Bir de şikayet yaz nasıl dönüyorlar, yok şöyle yok böyle cümleler görünce hakikaten bir gülesim geliyor ki sormayın.

Bu resimlerden, biri ile Trendyol'da satışa başlayamazsınız. İlk mesajımda ifade ettim.

Bu resimlerle açılan ürünler onaylanmaz. Bu demek değildir ki kişiye özel ürünlerin satışı yasak diye. Kaçırılan nokta bu evvela. Sonra, kişiseye özel ürün listelemek vs. Bunları satacağım derken kimse bir şey demedi, şimdi bıktırdılar, bunalttılar ifadene, bana yazdığınız cevaba dönün.

Trendyol'da müşteri iletişimi yasak olduğundan, müşteri size ulaşsa dahi, müşteri hizmetlerine yönlendirin kurumsal bir dille denilen bir platformda,Trendyol'da
müşteri siparişle beraber adını, resmini gönderip, o doğrultuda mı ürün sevk ediyorsunuz?

Bu, son iki ayrı resmi bir ürünün ilk resmi kullanmakta sakınca yok. Onaylanır. Böyle oldu diye de kişiye özel ürünler satmak serbest demiyoruz.

Sabaha doğru yarım saatte, 1 saatte kopan kıyamet, bir aydan fazla sürse. Düşüncesi bile azap.