Bazen alım satım gecmişine geç düşüyor. Yaptıgınız alımlar ve satımlar. Açık emirlerinizde bir alım satım emri varsa yeni emir vermiyor. öncelikle o emri iptal etmeniz gerekmekte. Daha once hiç sorun yaşamadım açıkcası binanceda.
Açık Emirin var stop koymuş olabilir misin btt?
Alış - satış emirlerini sık sık vermeniz durumunda oluşan bir bug. Sayfayı yenilediğinizde ( bazen bir kaç seferde) düzelir. Ara sıra başıma gelir. Genelde emir verip iptal ettiğim zamanlarda kısa süreli 0 gözükür ardından düzelir. Eğer uzun süre düzelmiyorsa desteğe yazın. Askıda kalan emiriniz vardır.
Bu satıştan önce satış ya da alım emri hiç vermedim bu güne kadar, ilk kez 2-3 saat önce başka bir coin için alım emri girdim o kadar.
Defalarca yeniledim, saat başı bakıyorum. Uygulamayı kapatıp açıyorum ama değişen bir şey yok. Yanlışlıkla emir girdim dicem ama emir geçmişi bölümü de boş.
Eğer açık emir yoksa binance btt usdt paritesinin açık olduğu sekmeyi kapatıp yeni sekmede açın sorununuz düzelecektir.
Denedim, olumsuz maalesef.
NOT: Binance sol alt menüden ön belleği temizle işlemi de yaptım, sorun devam ediyor.