Soundblast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazen alım satım gecmişine geç düşüyor. Yaptıgınız alımlar ve satımlar. Açık emirlerinizde bir alım satım emri varsa yeni emir vermiyor. öncelikle o emri iptal etmeniz gerekmekte. Daha once hiç sorun yaşamadım açıkcası binanceda.
ok35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açık Emir’in var stop koymuş olabilir misin btt?
orhanoksuzz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alış - satış emirlerini sık sık vermeniz durumunda oluşan bir bug. Sayfayı yenilediğinizde ( bazen bir kaç seferde) düzelir. Ara sıra başıma gelir. Genelde emir verip iptal ettiğim zamanlarda kısa süreli 0 gözükür ardından düzelir. Eğer uzun süre düzelmiyorsa desteğe yazın. Askıda kalan emiriniz vardır.
Bu satıştan önce satış ya da alım emri hiç vermedim bu güne kadar, ilk kez 2-3 saat önce başka bir coin için alım emri girdim o kadar.

Defalarca yeniledim, saat başı bakıyorum. Uygulamayı kapatıp açıyorum ama değişen bir şey yok. Yanlışlıkla emir girdim dicem ama emir geçmişi bölümü de boş.

umut0234 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer açık emir yoksa binance btt usdt paritesinin açık olduğu sekmeyi kapatıp yeni sekmede açın sorununuz düzelecektir.
Denedim, olumsuz maalesef.

NOT: Binance sol alt menüden ön belleği temizle işlemi de yaptım, sorun devam ediyor.