Selam arkadaşlar, bu sabah başıma gelen bir olay hakkında bilgi ve tecrübesi olanların fikrine danışmak istiyorum.

Bir kaç gün önce BTT/USDT için cüzi miktarda coin alımı yaptım. Arada girip kar kontrolü yapıyordum. 17 Nisan sabahı saat 07:00 civarında BTT yükselişe geçti ve satmak istedim fakat satış bölümüne geldiğimde hesapta coin olmasına rağmen ürünü satamadım. Bu işlemi yapmadan önce başka bir coini satıp kar elde ettim, bunun üzerine binance daha fazla kar yapmayayım diye BTT/USDT paritesinde hesabına bloke koydu diye düşünüyorum.

Aşağıdaki resimde gördüğün gibi 13 Nisan'da alımı gerçekleştirdim fakat bir sonraki resimde satış bölümünde miktar tekerleğini sağa doğru çektiğimde sanki cüzdanımda coin yokmuş gibi işlem yapamıyorum.

Binance destek ekibine ulaşmaya çalışıyorum fakat 18 saat olmasına rağmen geri dönüş yok, yüksek ihtimalle hesap zarara geçince cevap verecekler, daha fazla kar edersem de teknik bir arıza olmuş deyip bana sadece aldığım adeti iade edip karını kendi alacaklar.

Benim bu aşamada öğrenmek istediğim, böyle bir şey başına gelen var mı? Benim farkında olmadığım bir hata mı var? Sorunun çözümü için ne yapmam gerekiyor?

Yardımcı olursanız sevinirim, ilk defa böyle bir şey geliyor başıma.