Tarih diyor ki
Orta Asya'dan göçen Oğuzların Müslüman olanlarına Türk - Türkmen denir
Hristiyan olan Oğuzlara ise Uz denir. Avrupa'da yaşayan Gagavuz Türkleri buna örnektir
Buna göre müslüman değilsen Türk de değilsin
Avrupaya hatta dünyanın neresine gidersen git bir insan Türküm dediğin de Müslüman olarak görülür
Buna örnek Macaristan verilebilir
Soylarının Türk olduğunu iddia etmeleri dahi Avrupa'dan dışlanmalarına neden olmuştur
Hristiyan ve şuan Türk değiliz demelerine rağmen hala dışlanmaktalar.
600 yıllık Osmanlı tarihinde müslümanlar bu toprakları kanları ile yurt yaptı , heryerde camileri ile izler bıraktı
İçimizdeki artıkların korkusu uyuyan müslümanların tekrar uyanmasıdır.
İnançsız olabilirsin senin dinin sana benim dinim bana , bu ülkede rahatça yaşıyorsun seni kafirsin diye öldüren yok , Osmanlıda da herkes dinini özgürce yaşıyordu, fakat inançsızım diyen senin gibilerin hiç başka dinlere düşman olduğunu görmedim , tek derdiniz nedense müslümanlar ve İslam.
Bu millet 1200 yıl İslâm sancağını taşıdı , araplar ise sadece 250 yıl , dinimizi biz ırklardan değil rehberimiz Kur'anı Kerimden öğreniriz
Fetö nün müslüman kılığında bir ABD ajanı olduğunu herkes görüyor biliyor ama işinize müslümanlara leke atmak geliyor
gel de bu elemana laf anlat şimdi. ırkımızdan da etti bizi sağolsun dinini kabul etmediğimiz için. her neyse, etme cahille sohbet küstürürsün silme cam kırığıyla kestirirsin demişler. sana kendi aklınla bol şans diliyorum geleceğinde, belli ki bol bol ihtiyaç duyacaksın bu gidişle.