Aktay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. Allah şifa versin
Halilahmad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun o bende de oldu ama ertesi gün kalktım birşeyim yoktu, şuan sadece koku alamıyorum fazla o kadar.
berkayxsimsek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun hocam
Kurti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun
DDoS Armor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun
isoemin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun hocam. Umarım en hafif şekilde atlatır ve normal sağlığınıza dönersiniz. Bu süreçte besin, vitamin ve hareket önemli. Bağışıklık sisteminizi güçlü tutmanız gerekmekte. Oruç tutmanız bu açıdan hiç iyi değil.
Winman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam. Halen hastalığa inanmayanlar var. Eklem ağrısıda en büyük belirtilerinden biri. Bol bol su için sebze meyveyi ihmal etmeyin. Bakalım bize uğrayacak mı veya uğradı mı bilmiyorum 🤔
gnydnozcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun
YasinReal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam, ilaçların yanında bol bol meyve yemeye bakın. Bende 2 ay önce yakalandım şükür atlattım, koku ve tat kaybı yaşayabilirsiniz ama geçici olduğunu unutmayın. Babamda grip gibiydi bugün onada test yaptırdık sonuçları bekliyoruz. Umarım en kısa sürede atlatırsınız
storemedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam
TurkDebrid adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cok gecmis olsun
efkar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah şifa versin. Tez zamanda iyileşirsiniz umarım
tekyolfener adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim..
Kei adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun dikkat edin
Web Vimi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun,

Başımdan geçti sıkılana kadar yat uyu bol bol sıvı al, o hastalık geçmeden içinden hiç bir iş yapmak gelmeyecek boşuna yapmayada uğraşma kendini veremiyorsun işe.

Ben devletin vermiş olduğu hiç bir ilacı kullanmadım ve atlattım. yinede sen bilirsin tabi kullanıp kullanmamak sana kalmış.

SU içmeyi kesme bir düzene koy.

inşallah sağlıklı şekilde bitirirsin. Tuhaf bi hastalık yani hastalıkta diyemiyorum 3 4 gün geçsin bu mesajımı doğrulayacaksın
CihanOfficial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnşallah tez zamanda iyileşirsiniz hocam
Yunusemree9 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun bende 1 haftadır pozitifim şuanda sadece boğaz ağrısı kaldı İnşallah tez vakte atlatırsın
Emka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun Allah şifalar versin..
Tzian adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun ..
Herkese o kıymetli temennileri için ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah sizleri muhafaza eylesin inşallah.