İnançsız , müslümanlara arabistana git ,

sen avrupaya neden gitmiyorsun burası müslüman toprağı ve isteseniz de istemeseniz de galip olan müslümanlar olacak
1920 lerde Türkiye nüfusu 10 milyon ve yunanistan nüfusu da 10 milyon , sene 2020 ler ve biz onların 8 katıyız , zaman bizim lehimize işliyor

siz laiklik bahanesiyle camileri ahır yapıp , Kuran'ı yasaklatıp , Hocaları astırıp , dinsiz bir millet yetiştirmek isteyenlerin kalıntılarısınız , atalarınız başaramadı ki siz başaracaksınız
Cezanın uygulanmaması yasalara aykırı olsa bunu hakimler yapamaz
Hangi yasa bu ülkeye ait hepsi barbar avrupadan toplama alındı
Komik olan yasaları uygulamadığını iddia ettiğiniz yargı mensuplarının çoğu laiklik propagandası yapıyor yıllardır
Siz laiklik maskesi altında müslümanlığa küfrünüzü etmeye devam edin elbet bir gün biri dur diyecek küfrünüze
burası müslüman toprağı değil, Türk toprağı. ben de Türk'üm. aklın daha buna bile basmıyor. neyi tartışıcam seninle. 100 yıl önce de vardı senin gibiler, o savunduğun hainlerin gereği layığıyla yapıldı. gelecekte de yapılmaya devam edilecek. ha o zaman asıldılar ama şimdi vatana ihanetten sadece ağırlaştırılmış müebbetle yetinecekler, yakındır sabret. kurulan paralellerden biri kendi içlerindeki çatışma sebebiyle temizlendi, kalanlar da sökülüp atılacak seçim sonrası. ardından senin gibilerin sesi sinek vızıltısı halini alacak ve ilelebet liyakat, laiklik, demokrasi, insan hakları hakim olacak. barbar düşüncelerin değil. ardından kendi içinde kendi kendine kudurmaya devam edeceksin. müslüman toprağıymış. komik insan.
şeriat çığırtkanlığı yapan sensin. madem allahının kurallarıyla yönetilmeyi bu kadar arzuluyorsun bak hali hazırda bu sistemin hakim olduğu yerler var git orada gönlünce yaşa diyorum sana. o kadar arzuladığın allahın kuralları bi yerlerde işliyor. git sefasını sür diyorum. yer mi? asla
hakimler meselesine gelince. hala daha dünyadan haberin yok senin. ben başından beri ne anlatıyorum sen ne konuşuyosun hala idrak edemiyorsun. edebilmen için sana bi örnek sunayım. dün atatürkçü, cumhuriyetçi subayları paşaları içeri atan fetullahçı hakimler de aynı yargıyı kullanıyordu. "fetö" diye damgalanmadan önce de hiç sorun yaşamıyorlardı gayet keyifleri yerindeydi. buradan yap çıkarımını " mühendis beyin ". kim, nasıl mühendis yapmışsa lol.