Bir tasarımcı olarak fiyat kıran bir çok tırnak içerisinde "tasarımcının" çalıntı logo yaptığını düşünüyorum.
Logonuzun linkini konu altında paylaşın çalıntı olup olmadığını ücretsiz araştıracağım. Hem böylece az fiyata ucuza mal ettiğini sananlar nasıl kazıklanmış anlarlar diye düşünüyorum. Vaktim oldukça dönüş yapacağım. Diğer tasarımcı arkadaşlardan da destek bekliyorum.
Hocam teorik olarak bir rakibiniz olarak yazdığımı baştan ifade edeyim. Haklısınız kimse çalıntı bir logo kullanmak istemez ama hak vereceksinizdir ki 10 tl verip logo satın alan kişinin buna önemseyeceğini de düşünmüyorum. Eğer ki bir adam günde ikiden fazla logo satıyorsa -ki bence oluru en azından hiç yoksa 3 günde birdir- özgünlükten uzaklaştığına emin olmalıdır.
Fakat burada verdiğiniz mesajı önemsediğimi belirterek bu logo benzerliğini tespit etme yönteminizi paylaşırsanız hem logo sahipleri hem de işini önemseyen tasarımcı arkadaşlar faydalanacaktır.
Bak bakalım bizim logo çalıntı mı diyecek çok fazla insan olacağını zannetmiyorum. Selamlar. Bol kazançlar