Site adresi: PM Site için istenen fiyat : 400TL Sitenin aylık getirisi: 62Tl Kategori, sitenin içeriği nedir: Hesap satış Günlük hit sayısı: - Ziyaretçi kaynağı: %95 google Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik dahil Hosting dahil midir: 1 Ay idare edilir Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz, ömür boyu Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
Sitenin scripti forumda saygı değer bir arkadaşımız tarafından 350TL satılmakta o yüzden herhangi bir yazılımla ilgili problem yaşayacağınızı düşünmüyorum. Site malum hepinizin bildiği Minecraft hesap satış sitesidir, ekstra olarak ben steam keyde satıyorum. Sitede hali hazırda 20-30-30 olacak şekilde toplam 80 adet satış için Minecraft hesabı mevcut yani siz satın aldıktan sonra doğrudan canlı desteğe geçip satışa başlayacaksınız. Bunlara ekstra olarak satışla alakalı adwords reklam optimizasyonunuzu ben yapacağım ayıryeten görselde de gördüğünüz üzere 28Tl mevcut olan bakiyem ile 2 gün boyunca reklam çıkmaya devam edeceğim yani tüm her şeyi hazır. Sadece alacak arkadaş gerçekten sabırlı ve en azından telefondan gün içinde canlı desteğe rahatça bakabilecek bir arkadaş olmasını isterim çünkü genelde belli bir yaş kitlesindeki kişiler yazdığından biraz fazla detaycı olabiliyorlar

Olabildiğince her şeyi yazığımı düşünüyorum lütfen ciddi arkadaşlar ulaşırsa çok memnun olurum..... Hayırlı ramazanlar