Şuan bir grip salgını yok. Dolayısıyla grip olabilme ihtimaliniz sıfır. Soğuk algınlığı olabilir ama bunun içinde bir hikayeniz olması lazım. Mesela rüzgarda, soğukta kalmak gibi.
Kovid olma ihtimaliniz var, yeni mutasyonlar dediğiniz belirtilerle kendini gösteriyormuş. İşin kötü yanı PCR testleri doğru sonuç vermiyor. Hastalığımın 5. gününde ciğerlerime inip sardıktan sonra 3. yaptırdığım test pozitif çıktı ancak artık çok geç bir sayfaya gelmiştim. Şuan 17. günündeyim bu gecikme nedeniyle hala daha tedavim devam ediyor.
1 testle bırakmayın, belirtiler devam ederse yine test verin. Testi kesinlikle gece vakti özel hastanede verin. Devlette sağlıklı insan kapar. Çift maskeye ek olarak maskedende önemlisi yüz siperliği takın. Ben yakalandığımda çift maskeliydim ve kovidli kişiyle aynı ortamda sadece 2 dakika durdum. Öksürükleri nedeniyle yakalandım.
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için sağ olun. Çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sağlınıza kavuşursunuz.
Benimde burnum akıyor, boğazım hafiften rahatsız bu sabah bu şekilde uyandım halsizlik var mevsimsel grip gibi duruyor şuan evde teyzemde de aynı durum söz konusu yiğenim ve kardeşim 1 haftadır hastalar. Test yaptırdılar birşey yok onlarda yoksa bende de yoktur diyorum çunki evden çıkmıyorum gitsem mi acaba teste
1-2 belirti için çok mantıklı gelmiyor bana gidip test yaptırmak 1-2 gün kendimi kontrol altında tutup sonrasında gitmeyi düşünüyorum.