17 Nisan 2021-01.33
Merhaba sevgili arkadaşlarım.Uzun zamandır üstünde araştırmalar yaptığım ve içine girmek istediğim iş olan Makale Yazarlığı/Bloggerliğe giriyorum inşallah

Dünüm,bugünüm ve hedefim?
Ben bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve çocukluğumdan bu yana forumlarla,işlerle ve birçok bilgisayar içi/dışı teknolojisi ile ilgileniyorum.Günümüzde İngilizce Hazırlık sınıfındayım ve B1 İngilizce seviyesine sahibim.İnşallah bunu Haziran ayına kadar çalışıp B2 yapmayı istiyorum.Aslında hayattan değişik istekleri olan bir çocuğum ben,küçüklükten beri. R10'da olan kişiler de benim gibi aslında,klasik değiller.İnanın bana,bu satırdan önce söylediğim olay beni motive ediyor ve bir şeylerin olabilirliğine inandırıyor.
Hayalim bugün ve ileride öğrenci iken kendi maddi kazancımı sürdürebilmek,bir nebze genç yaşımda dijital göçebe hayatı yaşabilmek.Bu işi İngilizce Dilinde makale yazılıları yazarakta akademik yazılar yazma yeteneğimi geliştirmek,İngilizce kelime haznemi geliştirmek ve ülkeye döviz girdirerek ekonomiye destek olmak ve tabii ki inşallah 1-2 yıl içinde buradan kazanacağım paralar ile kendime güzel bir araba alabilmek.
Haziran 2021 ayında inşallah Antalya/Alanya şehrine beni işe alabilecek herhangi bir hotel'e gariban work and travel'i (çalış,kazan,gez) yapmak için gideceğim inşallah.Burada olan maksadım ise İngilizce konuşmamı geliştirebilmek ve yazın güzel bir bilgisayar alabilmek

. Ailede ekonomisinden bağımsız olarak.
Bilgisayar Mühendisliği bölümüne geçince ise günde 2 saat kendimi İngilizce Makale yazmaya , 3-4 saat bölüm ve işime yarayacak teknolojileri öğrenmeye adamak istiyorum.Aslında küçüklükten kalan yetenek/çalışma/hafızam var,Adobe cs6,vb.net,mybb,c# ve sosyal mühendisliklerde(saldırıya da savunma)
Okulumdan inşallah mezun olduktan sonra ya da okurken kendimi siber alan üzerinde dünyanın en iyileri arasına getirecek çalışmalara imza atıp , devletime ve vatanıma katkıda bulunmak.Özellikle bunu SİSAMER ya da ASELSAN gibi bir yerde istiyorum çünkü ben renk körü olduğumdan dolayı Askeri Okula ne yazık ki giremedim.(KHO,DHO,JSGA...)
Belki de bu öyküm beni,bir yerlerde güzel bir şekilde anlatacaktır ileride.Tabii bunu da yazarken ''inşallah'' kelimesini eksik etmek istemiyorum yazılarımdan.
-Bu sayfa beni bu süreçte motive etmek adına,ileride kendimi bu işleri başarabilirsem kendime ekstra özgüvenler vermek adına,kendimin kim olduğunu ve ne istediğimi unutmamak adına, daha doğrusu bunun gibi birçok sebep üzerine yazılmıştır.
Bu sayfada büyük ihtimal sadece Adsense gelişimimi sizlerle paylaşacağım.
-------------
Makaleler hazırlayacağım site sağlık içinde olan bir dalın dalına ait olacak(XYZ->XY->X) ve İngilizce diliyle sıfır grammar hatasız yazılmaya çalışılacak.
İlk haftalar günlük 150-200 kelimeden iki adet makale hazırlayacağım ve aynı zamanda reklam yerleştirme,seo vb. gibi sitemi en iyi şekilde tanıtacak çalışmaları eksiltmeyeceğim.
Adsense kazançları hariç olarak,eğer ki bu iş içinde ilerleyebilirsem kazancımın yüksek kısmını insanlar ile kişisel reklam anlaşmalarından kazanacağımı düşünüyorum.
Şu an makale yazmaya devam ediyorum aynı zaman içinde kripto para borsasında biriktirdiğim paraları daha yüksek rakamlara ulaştırmaya çalışıyorum.Düşünceme göre bu kripto para borsasını 2 sene sonrasında emekliler dahi kullanmaya başlayacak.Bunun hakkında birkaç teorim var,ileride istenirse kendi teorilerimi/düşüncelerimi sizlere aktarabilirim.O yüzden dolayı profesyonel olmayacak şekilde de olsa mutlaka kripto para borsasında yer alın derim.
Domain ve Host'u godaddy.com üzerinden almayı düşünüyorum.(1 YILLIK HOST,1 YILLIK E POSTA 95 TL ve .com domain ücretsiz bir şekilde elime ulaşmış oluyor)
-------------
İnşallah burada olan hayallerime ulaşabilirim.O kadar yazdık çizdik bunun üzerine gerçekten pes etmek bize hiç yakışmaz.Gazamız mübarek olsun!

not:İlerleme süreçlerini hafta hafta yorumlara yazarak anlatmayı planlıyorum.