Bahadir32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
UZAY PROJESİ BAŞLATILIR - ne işimiz var uzayda 60 yıl önce zaten çıkmışlar
ARABA ÜRETECEĞİZ - ne işimiz var araba üretticeğiz 60 yıl önce üretmişer zaten..
IHA/SIHA ÜRETİN - HADİ CANIM SENDE
UÇAK ÜRETELİM - OO BUNLAR UZAY BOŞLUĞUNDA

Sonrada ÜLKE kalkınmıyor avrupa bizi kıskanıyor arkadaş o zaman bana bu ülke nasıl gelişir onu açıklayın eleştiren arkadaşlar ne yapmak lazım ülkenin gelişmesi için fikirlerinizi beyan edin..

Bu ülkenin ekonomisi refah payı katma değeri yüksek tekonolojilerle olur eğer daha parlak ekonomiyi kalkındıracak fikir ve projeleriniz varsa onlardan bahsedin dinlemek isterim gerçekten..
Hayal etmek, başarmanın yarısı derler önce hayal edeceksin ki sonra başaracaksın..
Sırf muhalefet olmak için laf olsun torba dolsun die konuşacaksanız hiç konuşmayın bence..
Arkadaşım sana bu ara desem hayır beyaz dersin mesajlarını görüyoruz.

Bak şimdi sana şöyle cevap vereyim

Ayda bi b.k olsa amerika çoktan sömürürdü anladınmı şimdi çıkmış aydaki madencilik diyor sen atmosferden çıkış (kurtulma hızı) hakkında fikrin varmı adamlar gramı hesaplıyor yoksa doldururlar mekiğe ne varsa giderler.

Hem yukardaki hemde diğer söylediğine cevap olarak ülkenin ekonomisi tabiki sanayi ve teknoloji ile gelişecektir ama senin fizikten ve teknolojiden bi haber savunduğun yönetici denen adamlar kafayı halkı ezmek için şeriatla bozmuşlar hatta şöyle bakarsan yine destek oldukları insanlar cüppe vs giyilsin diye savunan insanlar

Evet hayal etmek başarmanın yarısıdır bi bakan dua ile dalga geçer 5 li çete bu milletin bi yerine koycaz diye hayal eder ve yarısını başardı koyuyorda o konuda sana hak veriyorum.

Ben partizan değilm merak etme yandaş asla olmam ama gerçekleride konuşurum 2 direğe bi tane jet motoru bağlayıp çalıştırma ile uzaya çıkılmaz. Hatta böyle birşeye niyetlendiysen gerçekten bu kadar kısa sürede bir motor geliştirme şansın yok.

bence sen biraz düşünüp cevap ver yoksa bak böyle mosmor olursun.

Bilim öyle sizin düşündüğünüz kadar basit birşey değil ya sokakta adam roportajda Allah tarafından gönderildi bu hastalık diyo vs.vs. bağırıyor bi çok ülkede vaka kalmamış ve bunlar sizin cehennemlik hiristiyn yada inançsız kefere dediğiniz insanlar. eee Yaradan bi müslümanlarımı sevmiyorda bizde bitmedi hastalık git gide artıyor

leeeeblebiaaabaebebeb toplantılar ve kibirli bilinçsiz zır cahil yöneticiler yüzünden yani bu durumda asil yandaş sırf laf olsun diye konuşan sensin.

bak burdan diyorum o ateşledikleri roket mezosfere varsın eşşek gibi anırıp video çekecem daha statosfere geldiğinde tutuşur

ha bide şöyle düşün hadi aya gittin dönüşü nasl yapacan sen hangi teknoloji ile parçalanmadan atmosfere sokacan o mekiği ya gerçekten çok komiksiniz

AYDA Bİ B.K OLSA RUSYA VE AMERİKA 2 YE BÖLER ÇOKTAN İÇİNDEN GEÇERDİ YANİ BOŞ HAYAL GÜNDEM DEĞİŞTİRME VE BEYİN YIKAMADAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL