F3rh4t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dostum atmosferi çıkmak uçak havalandırmak yada siha yapmaya benzemez fizik kuralları var hani orda oturan yetkilininde bunlarla çok alakası olduğunu düşünmüyorum.

Ayrıca o roketin itiş gücü nedir bildiğin jet motoru yahu bu işin olacağı yerli uçak yerli araba gibi o kadar hızlı olacakki göremeyeceğiz gündem değiştirmeden başka birşey değil.

ayrıca yazdığım bu konuların hepsinden Selçuk Bayraktarı hariç tutuyorum kimseyi ailesi ile suçlayamassın adam gayet çalışkan ve istikrarlı ama şunuda sormak isterim siha yapımında kaç Türk mühendis ve yazılımcı var ????
UZAY PROJESİ BAŞLATILIR - ne işimiz var uzayda 60 yıl önce zaten çıkmışlar
ARABA ÜRETECEĞİZ - ne işimiz var araba üretticeğiz 60 yıl önce üretmişer zaten..
IHA/SIHA ÜRETİN - HADİ CANIM SENDE
UÇAK ÜRETELİM - OO BUNLAR UZAY BOŞLUĞUNDA

Sonrada ÜLKE kalkınmıyor avrupa bizi kıskanıyor arkadaş o zaman bana bu ülke nasıl gelişir onu açıklayın eleştiren arkadaşlar ne yapmak lazım ülkenin gelişmesi için fikirlerinizi beyan edin..

Bu ülkenin ekonomisi refah payı katma değeri yüksek tekonolojilerle olur eğer daha parlak ekonomiyi kalkındıracak fikir ve projeleriniz varsa onlardan bahsedin dinlemek isterim gerçekten..
Hayal etmek, başarmanın yarısı derler önce hayal edeceksin ki sonra başaracaksın..
Sırf muhalefet olmak için laf olsun torba dolsun die konuşacaksanız hiç konuşmayın bence..