Prototype adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yanlış anladıysam düzelt ama, bir svg yi "class" değiştirerek iki farklı svg miş gibi davranmasını bekleyemezsin.

Nasıl ki, backend de (Yani PHP de) sorgu yapıp ($this->tweet->wasLikedBy($user_id,$postId) ) svg leri fiziksel olarak değiştiriyorsan, JS de de aynısını yapmalısın. Class değiştirmek işe yaramaz.

Bana kalırsa bununla uğraşma.

Her iki SVG yi de (PHP de bas) sorguya göre birine (.display-none) at. JS de de display-none classlarını iki SVG arasında yer değiştir.
Tabi öyle class için deneme olarak yaptım fakat beceremedim zaten benim amacım her iki emojiyi javascript tanıttırmak php yapmak için tüm iş modelini değiştirmem gerekiyor zaten bu işlem için değiştirmek istemiyorum. svgyi javascript değiştirme kodu veya davranma gibi kod olsa harika olacak mesela twitter'da örnek verirsem onda aynı şekilde kalp tıkladığı zaman kalp oluyor geri aldığında 1 resim gibi görüntü sunuyor sana onlar nasıl yapmış kaynak vs. bulsam yapacağım da bir türlü kaynak bulamadım kimse de svg addclass yapmamışlar hep divle veya fa fa-healht iconları üstünde bahsetmişler.