MaxNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paypal Yurtdışı ödeme işlemleriniz,

Ebay Ödeme İşlemleriniz,

Etsy Ödeme İşlemleriniz,

Yandex Money Ödeme / Bozum İşlemleriniz,

Payeer Ödeme / Bozum İşlemleriniz,

Perfect Money Ödeme / Bozum İşlemleriniz,

Bitcoin Ve Altcoinler Ödeme / Bozum İşlemleriniz,

Payoneer Alım / Satım / Ödeme İşlemleriniz,

Webmoney Ödeme / Bozum İşlemleriniz,

Skrill Ödeme İşlemleriniz,

Contabo Ödeme İşlemleriniz,

Hetzner Ödeme İşlemleriniz,

Bankalar Arası Transfer => Ödeme yöntemlerinde belirtilen bankaları kullanarak bankalar arası transfer işleminizi gerçekleştiriyoruz. *Gönderici ile alıcı banka soy isminin aynı olması gerekmektedir.

Fatura Ödeme => Fatura ödeme işlemleriniz yapılır. (Su, doğalgaz, elektrik, telefon vs.)

Ödeme İşlemleri => Yurtiçi Ve Yurtdışı Tüm ödemeleriniz yapılır.

Sanal Kart (VCC) => Havale/EFT/BTC ve diğer ödeme yöntemleri ile ödeme yaparak, sanalkart hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Ödeme Yöntemleri : Kredi Kartı İle Ödeme Yapabilirsiniz (+ %4.5 Pos Komisyonu eklenmektedir) , İş Bankası, Ziraat Bankası, HalkBank , Finansbank, Enpara, Garanti Bankası, KuveytTürk, TEB, AktifBank, Papara, Bitcoin Ve Altcoinler

Telegram İle İletişim için tıklayınız.

İletişim : PM , WhatsApp , Skype : atanumme
<<< Lütfen tıklayarak ekleyiniz
- live ile başlayan skype bana ait değildir , kendisi d*landırıcıdır . Eklerken dikkatli olmanızı öneririm.
WhatsApp ile iletişim kurmak için yukarıda ki butona tıklayarak ya da +90 545 492 13 97 WhatsApp numaramıza mesaj gönderebilirsiniz.
Doğru skype adresini eklediğinize emin olun , resimde göründüğü gibi sadece atanumme yazmaktadır , başında live: bulunmamaktadır.

Kendisi çok ilgili ve çok hızlı çok teşekkür ediyorum kendisine teamspeak3 için 64 kişilik lisans alması için kendisi ile iletişime geçtim 55 dolar ödeme başarılı bir şekilde yapıldı emegine saglık iyi günler diliyorum.

hızlı ve güvenilir ♥