Hocam tam olarak ne yapmak istediğimi anlatayım belki daha çok yardımcı olursunuz.
Şimdi ben ile arkadaşımın bir web sitesi var onun için onay almak istiyorduk. Ben kendi adıma adsense hesabı açıyorum ama her seferinde başka bir adsense hesabınız var diyor. Yani başka numara ve başka cihazdanda yeni bir gmail hesap açıyorum ama her seferinde aynı cevap geliyor. Bende dedim ki adsense hesabını arkadaşımın üzerine açayım ordan siteyi onaya gönderelim. Ama aklıma takılan bir kaç sordu vardı. Site onay aldıktan hemen sonra pin göndermeden önce hesabımı benim adıma alabilir miyiz? (yani isim bilgileri, adres bilgileri ve benzeri bilgileri kendi adıma alabilir miyim?), Ödemeleri kendi adıma alabilir miyim? Tabi bide gmail adı da ilk başta arkadaşımın üzerine olacak. Yani demek istediğim bu ileride bize bir sorun çıkarır mı?
Yardım edeseniz çok sevinirim.
Banka bilgisi olarak hesap açan kişinin üstüne olması gerekmez... derdiniz sadece banka bilgisiyse sizin banka bilginizi eklesin ... ayrıca adsense kazançları artık vergiye tabii bilginiz olsun şirketiniz var mı şahıs yada tüzel...