C0S4R adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gördüm de sizin gibisini görmedim. Kaç aylıksınız. Yarın sabahı bekleyemediniz herhalde. Halbuki yazımda yarın yine çekim yapıp size kanıt sunacağım demiştim. Neyse siteden ödeme kanıtı istemiştiniz resim ekliyorum ve artık sizin gibilere daha da cevap vermeyeceğim.

Ama hakkınızı vereyim işime iyi çomak soktunuz. Evet bu olumsuz yorumlarınızdan sonra siteden gelen toplam referans 5 olsa da aktif olarak görev yapan sadece 2. Onlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Özelden ulaşırlarsa ufak tefek tüyolar verebilirim.

Bunun harici özelden ulaşıp günlük nasıl bu rakamlara çıktığımı soran 2 kişiye de kazanç yöntemini cüzi bir ücret karşılığı burası için hazırladığım yazı ile detaylı anlattım. O yüzden hem onlara haksızlık olmaması adına hem de bu kadar okunmaya rağmen geri dönüşün hiç olmaması nedeniyle yöntemlerimin neler olduğunu söylemeyeceğim... Anlık bakiye durumum :

Sadece sitede vakit geçirenler için şunu söyleyebilirim. 10 seviyede chat kısmı 20 seviyede offerwalls kısmı açılıyor orada anket doldurarak ante başına 2k-3k gibi puanlar kazanabilirsiniz. Benim yöntemim bu olmasa sırf bu çoooook zeki arkadaşın ben kazanamadım demesi zoruma gitti. O da kazansın dimi ama Bu kadarlık kısmı sizlere sunuyorum. Ama tekrar ediyorum sitede kazanç sağlamak için farklı yollar mevcut. Araştırın sizlerde göreceksiniz.

Ben işinize çomak sokmuyorum sadece kanıt bekliyorum dedim. Ayrıca kaç aylık oldugumun önemi varmı. Ben gidip 1 günümü harcıycam ve sonucunda 7 tl kazanıcam gerçekten komiksiniz iyi forumlar size.