Biproje adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba olaya siyasi değil global baktım devlet kastım tüm devletlerdir, konuya siyasete indirip sadece dar açıdan Türkiye'yi konu ediyor iseniz ben maalesef siyaset yapmıyorum. 128 milyar dolar konusu şuan benim mesajımı bağlamıyor ama dün bir açıklama yapılmıştı isterseniz okuyun sizi tatmin eder mi etmez mi yine beni bağlamıyor.

Global olarak tekrar ediyorum Devletler takip edemediği parayı kabul etmez Google bugün çıksın desin ki ben kripto para alacağım gör bak bakalım Avrupa birliği Amerika bunu kabul eder mi ?

Dediğim gibi siyaset olarak bakmadım olaya ben daha fazla yaptırım bekliyorum Türkiye bir adım önde attı diye sadece bu açıdan bakmadım.
olay siyaset değil hocam olay ''bu doğru'' dediğiniz şeyin ülkede yanlış uygulanması ile insanların bunu doğru sanarak destek vermesi. ülkeye döviz getiren bir sistemi çat diye bir gece kimseye danışmadan kapatıyorsun. her şeyi geçtim abi papara ile yatırmanın askıya alınması ne alaka? papara'yı denetleyemiyor mu yani devlet? google diyorsunuz da microstrategy, grayscale milyon dolarlık btc aldı kimse bir şey demedi?