Forumdan biri aracılığı ile neredeyse sıfır denecek kadar bir monster cihazı birine satmıştım. Adam 2 ay sonra mesaj atmış klavyede 2 tuş yamuk diye. Klavyeyi de çekerken 8x zom yapmış atmış bana resim, bir tuş bir kaç milim yukarıda. Bu adamda bilgisayarı alırken 2 saat inceledi anlaştık aldı gitti. Biraz uğraştım sonra yol verdim.

Yine bir monster sattım Diyarbakır'a gönderdim, adamın kuzeni gelip baktı, ben zaten video çekerek neyi var neyi yoksa anlattım ve piyasadan 250 tl uyguna verdim. Bataryasını sordu bende %50-60 civarı bir performans veriyor dedim. Buda 1 ay sonra yazıyor batarya %45 bana yalan söyledin batarya alacağım yarı parasını sen vereceksin diyor, döver misin severimsin bilemedim. Bu ikinci el satışlar çok sıkıntılı ya millet sıfır bekliyor aldıkları cihazı. Ben alıyorum mesela bir şey olsada yüzüm olmuyor arayıp adama söyleyelim.
Senin duruma gelince, bir şey çıkmaz uğraşma yol ver gitsin. Bu işi meslek haline getiren dolandırıcılar var. Sakın adama kötü laf etme gider mahkemeye verir bu sefer o mahkemeden kurtulmak için adama 10 bin verirsin. Üslubu bozmadan yol ver gitsin, tabi gerçekten kendini haklı görüyorsan.