Tabii zaten bir siz ve sizin gibiler çok zeki, geriye kalan milyonlarca insan balık gibi solunum yapıyor sadece.
Kripto para ile ilk futbolcu transferi bu ülkede yapıldı,
Kripto para ile adamlar araç alıp satıyor,
Kripto para ile yakında uzaya gidilecek sisteme ödeme yapılabilecek...
Tabii paşam aklı kesmeyen işlerde matbaayı yasaklayanlar gibi ooo bu iş olmaz diyerek emir buyuruyor.
Çiftlik Bank ve Kripto para benzetmesini zaten yapan birisine Türkçe veya farklı bir lisan ile laf anlatmak çok zor. Hani ben anlatırım da, karşısında ne kadar anlarsın bilemiyorum.
Tüm Dünyada kullanılan bir ödeme yöntemini, sen yarın bir gün kapanır sonra gelirler Saray'da ağlarlar diyerek bu hamleleri yapıyorsan, senin pul değerinde olan paranın ve çöp değerindeki ekonominin uluslararası kamu gözünde de değerini her saniye daha da düşürüyorsun.
Uganda ve Muz Cumhuriyeti tadında bir hayat sürmek sizler için hoş olabilir, itiraz etmiyor olabilirsiniz ama bizim için öyle değil. A, B, C partisi de olsa eleştiririz. Mantığıyla, bilimle, matematikle ilerleyen insanların yapması gereken budur.
Ya dostum her şeyi sen biliyorsun aynen.
https://tr.investing.com/news/crypto...abilir-2124483
Ayrıca cahillik ediyorsun. Şuan ülkede henüz resmen kullanılmayan bir şey yapılmayacak denmiyor ki Türkiye de çalışıyor kripto para çıkarma üzerine. Ama şuan ortada hiçbir şey yok. Adama atıyorum 3 milyonluk mercedes sattın sana bitcoinle ödedi. Bir şey oldu ve müthiş zarar etti bitcoin o adam bunu o galeride her araba satışında yapsa batar. Sonra ekonomi şöyle böyle diye ağlayacak devlete. İyi de devlet sana ben henüz bu işin arkasında değilim diyor baştan bunu sen düşüneceksin. Birkaç kalıplaşmış laf öğrenmiş her yere aynı şeyi yazıyor. Yok muz cumhuriyetiymiş yok uganda'ymış.
Kripto para forumlar parasını kaybedip ağlayanlarla dolu gidip inceleyebilirsin.