RedlineModa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Havale yaptım düşmeme ihtimali yok zaten dekontta attım. Ayrıca kredi kartı ödeme yoktu hostingde, havale vardı ?
RedlineModa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah Allah hala bir şey kanıtlama peşindesiniz hocam. Bilmiyorsunuz işte niye zorluyorsunuz ? Domain alırken kredi kartı ile aldım zaten, 2 dakika sonra hostingi aldım sadece havale vardı. Bakın sadece havaaaaale vardı. Bende yapikredi ile havale yaptım. Açıklamayı yazdım. Sizin dediğiniz fast işlemi. Yukarı da belirttiğim Eft işlemi. Kendiniz de söylüyorsunuz " Artık ".
Kategoriye bakarsanız "Nasıl bilirsiniz?" Kategorisi. Bende buraya açtım. Belki benim gibi acil işi olanlar havale yapıp almaz. Görmüş olur. Yani artık müdahale etmenize gerek yok.
Bence tam tersi siz bilmiyorsunuz “eft de dekont gemen çıkmaz” dedikten sonra arkadaşa bilmiyorsun demeniz trajikomik. Fast değil, normal eft de yapsanız dekontunuz anında oluşur unutun o söylediğinizi öyle bir şey yok sizin dediğiniz şey ileri tarihli talimat. Talimat verirseniz o olur. Hesaptan para bile düşmez diyorsunuz o zaman ben eft yapayım para düşmeden gidiyim harcayayım oh iki katı para var mı öyle bi dünya çok komiksiniz