BHgaming adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Subpower; Merhaba hocam kusura bakmayın İnsanın Sevgili kişi doktor olunca birde korona bölümünde çalışıp koronaya yakalanınca kimsenin gözü ne İnternet nede telefon görmüyor o yüzden hastanelerde ugraşıyorum 26 sında bende korona oldum ve ailece korona olduk benim İnternetim 7/24 acıktır bitcoin ve kripto coin üretimi için o yüzden size geri dönüş saglayamadım artı ben size o kadara insanlık yapıp eklentiyi ücretini indirip sizin bütçenize göre fiyat cektim benim size bu yaptığım iyiliğin karşılığı bumudur kusura bakmayın ama kimse kimseyi böyle yargılayamaz. Ayn durumda benim yerimde sizi olsanız sizide bunu yaparsınız. Neyse insanlık ölmüş benim sevgilim sizin hastalarınız yüzden korona oluyor sizin gelip burda sacma sapan bir yorum yapmanız ayıp ben size önceden iletmiştim karantinada oldugumu bir eklenti nedir. Önemli olan insanlık ben bu insanlığı size indirim yapıp gösterdim tekrardan kusura bakmayın saygılar dilerim gerekirse üyeliğimi forumdan silsinler umrumda degil bir insan hayatındaki kişi hasta olunca ne net aklına gelir nede telefon
@BHgaming; "insanlıklık yapıp iyilik yapmak" ücretsiz olur. Ben size fiyatınızı sundum bazı bahsettiğiniz şeylerle de hizmet alacağımı belirterek ve pazarlık yaptım. Siz de fiyatınızı verdiniz. Seninle aynı fiyatı veren diğer işi yapacak kişileri diskalifiye etmeme BİRİNCİ OLARAK onların kazançlarının önüne geçtin, İKİNCİ OLARAK beni zaman ve müşteri kayıbına sokturdun ki bende müşterime bu hizmeti vermek için seninle anlaştım. Sizinle ilk iletişimimde zaten karantinada olduğunuuz izinli olduğunuzu ve bu boşlukta yapacağınızı iletmenize rağmen sizinle polimiğe girmeyeceğim ama sizi forumda giriş saatlerinizle giriş çıkışlarınızı görüp mesajlarımı okumama reğmen cevap vermemeniz büyük bir saygızıslık ve gerçekten iş ahlakınızın olmamayışıdır. Kusura bakmayın diyecektim ama bajsettiğiniz gibi "umrunuzda olmayacaktır" lakim ben zaman ve para kayıbı sebebisiniz, sizin gibi sorumsuz şahıslara karşı tavırım her zaman bellidir.

https://ibb.co/dpfCnCF