orhansengun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oyun reklamı yaptığınıza göre muhabbete hakimsinizdir diye düşündüm. Kaç tane devlet kasındaki parayı gösterip bakın burada diye bağırır? Bence kanıt sunması gereken iddia sahipleridir. İddia kanıta mahkumdur.
orhansengun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çamur at izi kalsın zihniyetine sahip olan insanların iftirayı masumlaştırma operasyonu... Bir anda açılan konular, kanıt istendiğinde haberim yok ki demeler vs. Sen bu konuyu açmasan gelip sana kimse bir şey yazmayacaktı güzel kardeşim. Senin de yazdığın gibi:
1) Bilgin olan konularda bu forumda bilgi konusu aç okuyalım.
2) Ticari meşguliyetine dair bir şeyler yazabiliyorsan konu aç ihtiyacımızı giderelim.
3) Sokağa tükürenler var diye her zaman yürüdüğüm kaldırımdan inmek, kaza yapanlar yüzünden araba sürmeyi bırakmak zorunda olmadığım gibi bilgi aradığım forumda da istediğim gibi gezer; uyduğum kurallara herkesin uymasını beklerim.
Algı forumu değil, webmaster forumu bura. Seni reportluyorum.
Reportlayabilirsiniz. Herhangi bir suç teşkil edecek bir hareket veya davranış yaptığımı düşünmüyorum. Aktif olarak ticaret yaptığımız da apaçık ortada. Çok garipsiniz gerçekten. Konularımı incelersiniz ihtiyacınız olan ticari konularda da bilgi sahibi olabilirsiniz. Burada açtığım konuya gelip ortalığı karıştırmaya çalışıyorsunuz.