Merhabalar, uygulamayı bir hevesle satın aldım ama işlerimin yoğunluğundan dolayı her şey hazır olmasına rağmen yükleme işlemini yapamadım yapsam bile uzun süre ilgilenemeyeceğim o yüzden tamamıyla hazır uygulamamı satmak durumundayım tüm reskin işlemleri yapıldı isteyenlere apk halini gönderebilirim sticker uygulaması web panel üzerinden yükleme işlemi yapılmaktadır. Satın aldıktan tek yapmanız gereken markete yüklemek yada daha fazla içerik eklemek yaklaşık olarak 1000 adet sticker yüklendi ve eksik hiç bir şeyi yoktur. Uygulamaya ve panele ait bir kaç ekran görüntüsü de ekliyorum.

Ücrete reskin kaynak kodları web panel ve içerikler dahildir. Pazarlık sünnettir
Uygulama Fiyatı : 750 TL

Pm üzerinden teklifte iletebilirsiniz.

Uygulama adı : Sticker For Free Whatsapp
Uygulama linki : -
Yayınlanma zamanı : -
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : Evet
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : -
İndirilme/Değerlendirilme sayısı : -
İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik) : -
Günlük aktif kullanıcı sayısı : -
Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : Tüm içerik ve kaynak kodları verilecek
Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler : linux hosting kullanıyor
3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? : codecanyon dan alındı türkçe çeviri ve reskin işlemi yapıldı
Uygulamanın kullandığı lisanslı ürün mevcut mu? : -
Lisanslı ürün mevcutsa sonlanma zamanı :-
Geliştirici hesabı dahil mi? : -
Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) : -

Uygulamaya ait görüntüler

Panele ait görüntüler :