Ayriyetten insan sağlığıyla oynadığınız düşünüyorum. Sırf para kazanmak için insanlara "sözde doğal olan" saçma sapan ek takviye ürünler "satıyorsunuz" hiçbir uzmanın kontrolü olmadan bunların kullanılması ileride çok büyük sağlık sorunları doğuruyor. Sırf para kazanmak için insan sağlığıyla oynamak pek mantıklı değil.
Öncelikle yorumun kendine göre haklı ancak yetersiz diyeyim

Gel de bu işi beslenme uzmanından ve tüm eğitimini başarıyla bitirmiş beden eğitimi öğretmeninden dinle. Öncelikle ben de sizin gibi bu tip ürünlere sizden daha da karşı bir insandım. Ancak fazla kilo almamdan dolayı başka çarem kalmadı dedim deneyeyim ya ne olacak ki? İlk başlarda enerji bakımından çok faydasını gördüm ve ürünlerin tek tek içeriklerini incelemeye başladım. Şuanda hem kullanıp hem satışını yapıp, hem ürün alanlara da danışmanlık vererek hedeflerine ulaştırıyorum. Ha ayrıca, ben bu işe girdikten sonra gencinden yaşlısına tüm aileme kullandırtmaya başladım herkes gayet memnun ve hepsine de güzel sonuçlar aldırdım, aldırmaya devam ediyorum. Detaylı araştırma yapmadan, bilgi sahibi olmadan en önemlisi deneyim sahibi olmadan yorum yapmak çok çok yanlış