Yeter ki bir açık bulalım. Türk milleti olarak hemen bir yolunu bulup insanlara karalama, iftira atmakta üstümüze yok. Üstadım eğer kripto para sektöründe işlem yapıyorsan bilmen gerek bu işleri. Eğer bu sektörle alakan yoksa boş ver girme böyle konulara. Türkiye'de bu sektör at yarışı veya iddia gibi görüldüğü için zaten senin anlamaman normal.
"Site uçuşa geçmiş" diye yazman konudan ne kadar bihaber olduğunu gösteriyor. Bu site değil borsa... Borsada bakım çalışması olacağı zaten yöneticiler tarafından söylendi, ve ne zaman açılacağı da söylendi. (Borsa şuan açık) . Borsada yapılan çalışmalar sürekli kullanıcı gelmesinden ve sistemin artık kaldırmamasından kaynaklı...
Bu konudan bana kimse problem çıkaramaz. Ben sektörü anlatıyorum aldığım paralarla beraber.. İşine gelen yatırımı yapar işine gelmeyen yapmaz. Binance'ye yatırdığın para ile almış olduğun BNB coinde paranın hepsini kaybedebilirsin, bu sektörde de aynı..
Neyse kal sağlıcakla..
Emin ol senden daha fazla bu sektörde bilgi birikimim vardır.Hele böyle bir sistemi burda pompalamaya çalışan birinden çok daha fazla olduğunu düşünüyorum.Konunun başında yazdığın yazılara güvenip insanlar sıkıntıya girmesin diye yazıyorum yoksa sen umrumda değilsin.