1500tl maas alıyorum devlette 12 ayr-dır kısa çalışma verıyor bu kısa çalışmanın ılk 3 ayı ıs yerı maas vermedı çalısdık 11 aydır sıgorta yatmıyor 8ci aydan sora maas vermeye basladılar sorna gerı almaya çalıştılar vermedım bunu ıs yerlerı kullnıp sıgortadana kaçıyorlar ama en azından maası 1500 den alıyorum zaten asgarı ucret vermedıklerı ıcın ne kadar ıtıraz etselerde haklı olduğumu bıldıkelrı ıcın bısı yapamadılar
bu ay sanırım son kez aldık kısa çalışamayı o 1500 tl ıle koyden ılçeye gelıp gıdıcem eskısı gıbı mınımum yemek yol koyde evın elektırık su pazar parası falan ıdare edıyoruz babam da 6 ay cıvarın da çalışmıyor boyle emeklı de değıl
Pıyasa da ıs olmadığı ıcın katlanmak zorundayım mecburen yas 30 evlılık zaten hayın denk geldığı ıcın onu da dusunmuyorum sonra kı dusunduklerım de benı dusunmuyor suan oyle ısde
Pek gozu aç olan ınsan değılız Bu durum da annem oğlum afrıkaya yardım edelım falan dıyor
AMA BISI SOYLIM yıne senın bu durumda arttırdığın ve annemın bırıkımlerı ıle yapılana durumu senden çok ıyı olan akraban goz koyuyor

annem de olur flaan dıyor ben karşı çıkıyorum.
Neyse ısde karısık konular
ALLAH CC MAZULMLARIN YARDIMCISI OLSUN VICDANEN VE HAYAT OLARAK Kafam rahat ve huzurum olsun yeter mılletın parası osu busunun bana faydası yok