Kripto paralarla ilgili tavsiye veren sayfa yazabilir misiniz ? Sizin de beğendiğiniz ve ben analiz falan öğrenmek istiyorum, Udemy üzerinden kurs alacağım siz hangisini tavsiye edersiniz ?
Hocam ben Udemy'den Ninja Trader ın eğitimini aldım 399₺ den %50 indirime giriyor ara ara, hatta bu cumartesi sanırım tekrar 199₺ ye düşecek. giriş seviyesi için bence gayet güzel. Telegram kanalları var orada güncel olmamakla birlikte yaptığın çizimleri vs gönderiyorsun, mod lar yorum yapıyor olmuş olmamış gibisinden. Ben 1 ayda 4x para kazandım ama mart ayında % 20 zarardayım (kardan). Boğa piyasasında çok fazla günlük trade yeni başlayanlar için uygun değil bence ki usta traderlar da aynı şeyi söylüyor. Şu piyasada biraz daha orta uzun vadede 3-5-10x ler çok mümkün. projesi güzel, ekibi sağlam bir kaç coin bulup yatırım yapabilirsin. ŞAhsen ben öyle yapıyorum artık. Boğa bitene ya da hedeflediğim kar oranlarına ulaştıktan sonra ayı piyasında günlük trade yapmayı düşünüyorum. Piyasanın biraz daha stabil hale gelmesi lazım bence. o süre zarfında da kendimi geliştiriyorum. Bir eğitim daha va bu arada, fiyatından dolayı dikkatimi çekti FX canlı diye. tradingview dünya birincisiyiz falan diyorlar. YT kanallarına ve twitter hesaplarını ekledim. Takipteyim bakalım.