ÇALIYOR AMA ÇALIŞIYORDUR BELKİ HOCAM

.. sorsak müslüman ülke şeriat istiyoruz derler

çocuğu istismar ederler domuz eti ver yemezler .. bu ülkenin sil baştan bir ahlak dersine ihtiyacı var. tek dertleri öbür dünya da öbür dünya . o zaman git arabistanda yaşa bizim ülkemizi mafetme.
Çocugu istismar ederler derken ? Müslümanım diyen herkesin böyle olduğunu mu ima ediyorsunuz zira sözlerinizden bu anlaşılıyor ?
Çocuk kadın erkek kim istismara uğruyor ise bu zulm dür. Cezasınıda en ağır şekilde zaten Şer'i Hukuk verir. (şuanki düzende malesef hak ettikleri ceza verilemiyor)
Sorsan şeriat isterler diyorsunuz Müslüman olan zaten Allahın şeriatına karşı gelemez.
Tek dertleri öbür dünyada öbür dünya diorsunuz , Biz bu dünyada yaşıyor ama göçececeğimiz ebedi diyarada hazırlık yapıyoruz. Ben sizi anlamadım ki ne anlatmaya çalışıyorsunuz.
Bugün hırsızlıkları cinayetleri ahlaksızlıkları ve dahi kadına şiddeti önleyemiyorsak Allahın kanunlarına uymayıp , yaratılmış olan insanların basit zekalarına uyarak hazırlanan kanunlar sebebi iledir. Eğer Allahın kanunlarına uymuş olsak şu bahsi geçen hırsızlıkların hiçbirisi olmaz , cinayetler son bulur ve refah içinde yaşardık. Zira Yaratan bilir kulunu , sırtına yükler çulunu.
Arabistan dediğiniz yer benim 1000 Yıl vali ile hükmettiğim bir diyar, Niye gideyim arabistana .
Anadolu bize Sultan Muhammed Alparslan Hazretlerinin mirasıdır. Yani burası asırlardır islam diyarıdır.
Ahlak dersine gerçektende ihtiyacımız var ama öncesinde iyi bir Tarih bilincine , edebi eğitime ihtiyacımız var.
Selam ve Dua ile...