Yıllardır bu fikri düşünürüm. Çok fazla türkü ve arabesk müzik dinleyen biri olarak ve bu ülkenin kültürü bu müzikler olduğunu varsayarak böyle bir şeyin kesinlikle patlayacağını adım kadar eminim. Öncelikle çok maliyetli bir iş olduğunu biliyorum. En azından benim altımdan kesinlikle kalkamayacağım bir şey o kesin ama büyük firmalardan bir iki tanesi bir araya gelerek kesinlikle böyle bir şey yapabilirler.
Aklımda ki düşünce şu ; maalesef hayatını kaybeden ancak hala günümüzde dinlediğimiz canımız gibi sevdiğimiz türkücü ve arabeskci babalarımız var. (Neşet Ertaş, Ahmet Kaya, Müslüm Gürses, Aşık Veysel, İbrahim Erkal, Murat Göğebakan, Azer Bülbül vb.)
Bildiğiniz üzere hologram teknolojisi günümüzde kullanılıyor, hatta 5-6 sene önce tupac'ın hologram konseri verilmişti, Youtube da aratarak bulabilirsiniz. Bu sanatçıları tek bir konser altında hologram konser olarak yapılsa kesinlikle yüzbinlerce bilet satacağına eminim. Aama hologramlar güzel çalışılmış olmalı. Düşünsenize Neşet baba sahneye çıkıyor ve izninizle ceketimi çıkarabilirmiyim diyor. Düşünmesi bile tüylerimi ürpertiyor....