alisrkya0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gecen gun marketin onune aracimi park ettim. Dortluleri acip markete girdim. Daha markete girmeden ses geldi arkami donene kadar adam aracima carpip kacti. Plakasi kamera kaydi hersey var. Polisi aradik polis gelmedi. 1 haftadir adami ariyoruz bulamadik
Ben aradım maximum 3dk sonra motorlu trafik polisi geldi. Fotoğraf çekti ondan sonra ekip gelecek bekle dedi 5dk sonra ekip geldi işlemler yapıldı .
Polisi üst üste aramanız lazımdı nasıl gelmez. Ben olsam cimere yazar şikayet oluştururdum. Geçmiş olsun size de 😏

Sergion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun hocam şükür ki sizde birşey yok. Tır şöförünün plakası sizde varsa onu zıplatırlar.
Plakası var hocam bakalım yarın emniyette her şey belli olur.. Teşekkürler..

emreozden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mübarek ramazan günü hüsnüzan edelim, görmemiştir ve tırın büyüklüğünden ve sesinden hissetmemiştir. Kasıtlı kaçıp gittiyse yanına kalmaz. Zaten plakayı almışsın hocam polis hızlı çözüm üretir. Size zarar gelmemesi büyük güzellik. Aracın direğe zarar gelmese iyiymiş ama direk boyanacağı için satarken biraz sizi yorar. Yine de çok işlemlik bir durum yok ince düzeltme ve boya kurtarır inşallah. Geçmiş olsun
Aracın camından baktı bana el kol işareti yaptım bağırdım duymaması veya beni görüp durmaması zaten içler acısı. Kendimiz kaportacıyız da umarım olay çözülür.