küfrü basıp yolluyorum ben artık, r10'dan birkaç kişiyle de yaşadım muhabbet birebir aynıydı.

Senior PHP Geliştiricisi ancak sözde zamanı olmayan müşteri: "Hocam ben de az buçuk anlıyorum, o kadar etmez o ya!"
flyingatm: "S... git kendin yap o zaman."

Hala şikayet konusu yemedim.

tahammül kalmadı artık çünkü.

Sebebi bionluk ve r10'daki genç arkadaşlar.

Kimse kusura bakmasın, ben o senin işini 2 saatte çözmek için 10 senedir bu işi yapıyorum. Saatlik 50 liraya garson kardeşlerim çalışmıyor artık.

Ha tabii profil de önemli. Bir script yazmışım ve ek istiyor, Egemen; bu aralar sıkışığım biraz ona göre fiyat çeksene diyor. Yanlış, bana gelen giden yok. Ben de senin işini paran kadar iyi yaparım o zaman. Ama ertesi günü bana gelip söylenme.

Bir de hiçbir bilgisi olayıp, yaptığın işte fikir yürütmeye çalışanlar var. Bebeğim, herkes alanını bilsin yeter. Senin hem sosyal medyacı, hem reklamcı hem de yazılımcı olmana gerek yok. Hepsini olayım derken hiç birini düzgün yapamıyorsun. Herkes tek bir işi bilse yeter.

Ne mi yapıyorum? Doların gözü yiyeyim. Olabildiğince yurt dışına iş yapıyorum. Adamlar saatime 40 dolar vermeye hazırlar. Toxic değiller, sözünü dinliyorlar, sana güveniyorlar.

Hepinizi davet ediyorum, yurt dışı freelance pazarında iş alın arkadaşlar. Başlarda zorlanırsınız çünkü müşteri profili daha yüksek ama bir kere alışınca arkaya bakmıyorsunuz.

Ben neden mi buradayım? Sattığım bir script ve sunmam gereken destek zorunluluğu yüzünden.