Paywantı savunuyor gibi olacağım ama
1: Mobil ödeme de komisyon oranları hemen hemen diğerlerinde de aynı %5 eksik yada fazla çıkar alternatifler de.
2: Ebeveynlerden gizli değil mobil ödeme kart bile kullanılıyor ebeveyn de harcama itirazında bulunduğunda paywant kendi cebinden mi karşılasın iadeyi?
Benim hesap kullandığım dönemde üşenmedim, erinmedim açtım baktım %25.6 mobil ödeme komisyon tutarı mevcuttur, bu paywantdan çok oparatörlerin komisyonu olarak açıklanmışt diye hatırlıyorum. Benim buradkai yorumum mobil ödeme için geçerli. Diğer bir konu ödeme iadeleri olarak bildirdiğim konuda paywantı eleştirme amaçlı değil, mobil ödemedeki riski göz önünde bulundurması için arkadaşımıza belirttiğim bir konu tabi kendi cebinden karşılayacak diye bir durum yok böyle bir beklentim de yok ancak şöyle bir durum varki mobil ödemeler bir çok sektörde istismara açık itiraz ve iade alınabilecek bir ödeme türü.
Merhaba
@muratgok; bu şekilde bir işleyişimiz bulunmamakta, konuyla ilgili gerekli inceleme sağlayıp sizleri daha net bilgilendirmek isteriz. Bizimle çalıştığınız mağaza adı, kullanıcı mail adresi bilgilerinizi özel mesaj ile paylaşmanızı rica ederiz.
Mevcut hesap bilgilerimi biraz sonra size pm atacağım.