Arabanızın içini sanki kız arkadaşınızla evlenmiş hayat kurmuş gibi dekore edin. Arka koltukta bir bebek/çocuk koltuğu hemen yanında büyük çocuğu temsil edicek bir peruş ayı filan olabilir. Hediyesini çocuk koltuğa koyun ve üzerine "sana hediyem var annecim" şeklinde bir not koyun. Sizde şık giyinin arabaya binerken kapısını açın. Arabayı çalıştırır çalışmaz "bugün bayram erken kalkın çocuklar" şarkısı çalarak bir bayram havası sezilsin ve sanki bir aile pikniğine gider gibi şehirden uzak bir deniz kenarına gidin. Arka koltuktaki çocuk koltuğunu ve büyük çocuğu temsil eden şeyi de yanınızda taşıyın. Pikniğinizi yapın fotoğraflar çekinin denizde beraber koşun ayaklarınızı ıslatın. Arabanıza dönün ve araba tekrar çalıştığında en sevdiği şarkı çalsın. Yavaş yavaş eve yol alırken yol boyunca ara ara sürpriz öpücükler kondurun. Bu onun hoşuna gidecektir. Evinin sokağına girdiğiniz an bir anda sürpriz bir şekilde elini tutun ve öpün. Evin önüne geldiğinizde arabayı durdun, ellerini tutun ve şu sözleri dilinizden dökün "Mutlu Bugünleri ve yarınları sana hediye ediyorum umarım hediyeni ilişkimiz boyunca beğenirsin hayatım" dedikten sonra torpitodan ayçiceğini çıkarıp "buda senin kokuna yetişemeyecek bir çiçek" deyip kulağının arkasına yerleştirin ve koklamaya yeltenin yeltendikten sonra geri gelirken tekrar bir sürpriz öpücük ve artık veda vakti geldi. Seni seviyorum görüşürüz deyip vedalaşın. Sokaktan çıkana kadar romantik bir şarkıyla takılın. Sokaktan çıktıktan sonra artık normal hayatınıza mı dönüyorsunuz yoksa romantik bir adam mısınız artık o sizde.

Benden yazar olur bence okuyan hisseder bu hikayeyi