kaç saatte bir veya ne sıklıkla pin atıyorsunuz ?
sistem olarak ne kullanıyorsunuz session+php yada desktop+selenium veya desktop+macro
api kullandığınızı düşünmüyorum api ile hiç bir şey olmuyor çünkü
bizimde geniş çaplı bir atlamamız oldu bakalım fikir ticareti yaparak yine alt edilebileceğini düşünüyorum.
mesajı yeni gördüm. testi bitireli baya oldu hangi süre aralığında pin attırdığımı hatırlamıyorum şu an. toplam 4330 pin atmışım hesaba. tamamlanma süresi 1 hafta - 10 gün falandır. günde 600-700 pin atılmıştır. saatte 30-35, 3-4 dakikade 1 pinleme yapmıştır.
kendi masaüstü botum.
-
ilgilisi için bilgi olması açısından hesabın son durumunu ekliyorum
gösterilen pinlere tıklamalar
girilen pinlerden linke gitme sayısı
---
hesap testinin kazandırdığı deneyim ( şahsi düşüncem ) :
pinlemeler sürekilik arzettiği takdirde gidişat güzel. ancak bir süre pinleme yapıp bırakırsan yavaş yavaş hesap sönüyor. bu yüzden çalışmalarımı 3-4 aylık düzenli pinlemeye göre organize edicem. günde 50-150 pin aralığında 3 ay boyunca usul usul pinleyecek. şu an sistemime çok daha gelişmiş özellikler entegre etmekle uğraştığım için pinlemeye başlayamadım. muhtemelen 2 hafta sonunda başlamış olurum en geç. haftalık periyotlarla gidişatı paylaşırım. testlerimi çoklu değil tek hesap üzerinden yürütüyorum. tek hesaptan alınan sonuç çoklu gidişat hakkında az çok fikir veriyor zira. asıl çalışmalarıma geçtiğimde çoklu süreç başlayacak. bunun başlaması da 2-3 ayı bulur muhtemelen. ince ince eleyip sık dokuyarak ilerliyorum. uzun zamandır bahsettiğim tek şey de buydu. uğraşan kazanır. kolay işler peşine düşen değil. 10 aylık bi sistem bu ve hala geliştirme çabası sürüyor. burada sizlere hesaplar kapanıyor boşa uğraşmayın tarzı konuşanlara sadece engel atın. kendi beceriksizlikleri sebebiyle sizi de pes ettirme çabaları, başka bi şey değil. yol arayan, çözüm arayan bi şekilde bulur. sadece çok çalışın. bol bol araştırın, deneyin, kafa patlatın. diğer türlü dünyadan haberi olmayan başarısız, beceriksiz cahil cühela birileri karşınıza çıkar ve saldırılarda bulunur, boş konuşur. umursamayın, yolunuzdan kimse döndüremesin. onlara göre çalışıp çabalayan adam tüm sonuçlarını burada açık açık yazıp herkese öğretmedikçe ne söylediğinin önemi yok, çünkü algı kapasiteleri o kadar düşük. haliyle benim anlatmak istediğimi az çok anlayanlara hitap ediyorum. eğer hiç bi şekilde bot şu bu üretme şansınız yoksa manuel çalışın, piyasadaki tüm bot sistemleri mimli durumda zira forumun halinden de anlıyorsunuz. o yüzden kendinize tbm si bol bi içerik belirleyip sabırla manuel üretim yapın(bu konuda geçmişte açtığım konu başlıkları var profilimden geçen yıl açtığım konulara göz atabilirsiniz). hatta bi tüyo vereyim. görsellerinizi çalıştığınız içerikle alakalı farklı görsellerle kolajlayıp öyle yükleyin, ortasına da yazılar falan yazın bi nebze özgünleştirmiş olursunuz. pinlemesi ocak ayında tamamlanmış bu konuyu oluşturan hesabın başlıkları da linki de değişmedi. cümleten kolay gelsin.