Hocam içeriklerinizi kendiniz baştan mı yazıyorsunuz yoksa belirli araştırmalar sonucunda bulduğunuz içeriği özgünleştirip mi yazıyorsunuz
İçerikleri kendim yazıyorum. Daha önce de dediğim gibi, oldukça fazla bilgi sahibi olduğum bir sektör. Bu yüzden çok zorlanmıyorum. Ancak bunun yanında içerik için yeni bir taktik deniyorum. İşe yararsa sizlerle de paylaşacağım
İkisi arasında seçim yapmak gerekirse tabii ki soru-cevap kısmı daha iyi. Oraya ziyaretçiler de forum mantığı gibi soru konusu açabilir. Soru cevap kısmını ana sitede öne çıkarmak için pop-up kullananlar var. Ben buna karşıyım, ziyaretçiyi kaçırıyor. En iyisi üst menüye o kısmın bir bağlantısını eklemek. Alternatif olarakta sitenin sağ tarafından aşağıdakilere benzer ama daha profesyonel minimal bir karakter çıkarılıp bağlantı eklenerek ziyaretçilerin orada etkileşime girmesi sağlanabilir. Bu karakter sitenin konusuyla alakalı bir karakter olabilir. Örneğin site sağlık sitesiyse doktor kılıklı bir karakter olabilir.

Örnek olsun diye hızlıca attım.
Üst menüye eklemiştim. Fakat tavsiyene uyup, sidebara da söylediğin şekilde bir resim ve bağlantı ekledim

Çok saolasın kardeşim.
-------------------------------------------------------------------------------
Güncelleme yapmadığımda, sadece içerik giriyorum. Bu süre zarfında da yine içerik girdim.
04.04.2021-14.04.2021: Bu 10 günde, iki günde bir +2000 kelimelik makale girdim. Bunun yanında kendi iş ve arkadaş çevreme duyurdum ve soru cevap kısmına yaklaşık 150 üye kayıt oldu. Yakında soruları cevaplamaya başlayacaklar

Ziyaretçi sayısı 3-5 civarı gidiyor şimdilik. İndex sayısı 100-120 arası değişiyor.