Anladım hocam yani benim 23.04.2021 de gitmem gerekiyordu sadece meraktan 2 hafta önceden acaba izin verirler mi diye o gün için talep ettim onaylandı. Ancak siz diyorsunuz ki E-devletten yaptığınız başvuru her ne kadar onaylanmış olsa bile 23.04.2021 tarihi geldiğinde başka bir genelge çıkarsa şuan haklarından yararlandığım genelgeyi bozabilir ve o tarihte sizi sıkıntıya sokar. Doğru mu?

KhanJitsu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İzini gidiş-dönüş olarak en fazla 72 saat olarak alabilirsiniz. Burada sizin belirttiğiniz tarih aralığının 72 saati geçemeyeceği belirtiliyor. Gidiş için ise dediğiniz doğru mesela ben 14/04/2021 12:00'da gidiş istiyorum derseniz 16/04/2021 00:00'a kadar gidebilirsiniz anlamına geliyor. İzin belgenizde o tarih ve saat aralığı açıkça belirtilmiş olması gerekmekte.
KhanJitsu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam siz e-devletten aldıysanız o şekilde hocam benim aklıma 199 modülü geldi o modülde direk tarih ve saat aralığı belirtildiği için dedim, sizin belgenizde bir sıkıntı yok ama bana o kadar uzun süreli başvuru gelse şimdilik beklemeye alırdım çünkü 2 gün sonra nasıl bir genelge geleceği belli olmadığı için vatandaşa mağduriyet verme olasılığı olabiliyor.